OPHØRSUDSALG – Spar 50% på ALT (undtaget borde) ved at bruge kuponkoden slutforgrotten ved tjek ud.

Det siger kunderne!

Smart og minimalistisk skrivebordStor fornøjelse at shoppe i Designgrotten

Jeg har netop taget mit nye BlueLounge StudieDesk i brug. – Og jeg er vild med det. Det passer genialt som en del af mit stue-køkken-alrum, og jeg, min Mac og keyboard stortrives med det. Ligesom min mus på den sorte læderplade, der dækker udtrækket til kabler m.m. Det krævede dog en handyman for samlingen af det, men det gik rimelig tjept.
– Og så var det en stor fornøjelse at shoppe i Designgrotten. Thomas svarede lynhurtigt på alle mine spørgsmål både før og efter købet.
Ingen tvivl, jeg vender tilbage.
Bedste hilsen

Else er den heldige ejer af et smukt StudioDesk skrivebord.

HookNook fra Flip and Tumble gråDet kalder jeg GOD SERVICE!

Designgrotten afleverede ordren til posten dagen efter min bestilling. Efter 8 dage havde jeg stadig ikke modtaget pakken. Jeg gjorde opmærksom på den manglende levering, og Grotten fremsendte straks ordren på ny. Det kalder jeg GOD SERVICE!

Minna er den heldige ejer af en smuk og smart HookNook.

Glade kunder

Der er mange som har taget turen forbi grotten før dig. Jeg samler mange af kundeudtalelser her. Jeg har også en pæn rating på Trustpilot, men jeg må ikke skrive hvad jeg har fået derovre (for Trustpilotfolkene), men tryk dig over og kig.

Hurtig levering

Jeg bestræber mig på, at levere din vare hurtigst muligt. Alle varer sendes via PostDanmark med mindre det er nogle af de store borde mm.

God kommunikation

Du får en mail når jeg modtager din ordre, pakker den, afleverer den til posten og du får en opfølgende mail, hvor du kan fortælle lidt om din købsoplevelse.