OPHØRSUDSALG – Spar 50% på ALT (undtaget borde) ved at bruge kuponkoden slutforgrotten ved tjek ud.

Det siger kunderne!

Mere end man kunne forvente

“Designgrotten leverer altid lidt mere, end man som kunde kan forvente.”

Bjarne har fået hjælp til at installere en webshop på sit site.

fitbit flex i navySkeptisk…?

Jeg var meget skeptisk og ledte på nettet om andre købere, som havde købt fra designgrotten. Det var ikke et firma jeg kendte og jo mere jeg læste om det, des mere blev jeg i tvivl. Tilsyneladende et enkeltmandsfirma som ikke havde haft så mange år på bagen. De eneste anmeldelser jeg kunne se, var dem på designgrottens egen hjemmeside (Man kan også se en del på truspilot.dk red. :-)). De havde tilfældigvis 3 stk. fitbit flex på lager, hvor alle andre netshops var udsolgt. Jeg tog chancen og må sige alle mine skeptiske tanker blev bragt til skamme.

Hurtig mail efter bestilling og sendt med posten samme dag. Dagen efter, stod post-dk med en pakke til mig ved min hoveddør. Lækker og hurtig service, og ikke mindst informativ, som alle kan lide det. Jeg har derfor valgt at skrive en anmeldelse, som tak for en god handel.

Daniel er den heldige ejer af to lækre Fitbit Flex.

Hurtig levering

Jeg bestræber mig på, at levere din vare hurtigst muligt. Alle varer sendes via PostDanmark med mindre det er nogle af de store borde mm.

God kommunikation

Du får en mail når jeg modtager din ordre, pakker den, afleverer den til posten og du får en opfølgende mail, hvor du kan fortælle lidt om din købsoplevelse.

Glade kunder

Der er mange som har taget turen forbi grotten før dig. Jeg samler mange af kundeudtalelser her. Jeg har også en pæn rating på Trustpilot, men jeg må ikke skrive hvad jeg har fået derovre (for Trustpilotfolkene), men tryk dig over og kig.