NerdBots er de sødeste robotter nogensinde

Jeg er stødt på disse fantastiske robotter. Du kan finde det hele på NerdBots.net. De laver lidt det du måske kender fra Shanes verden, hvor de finder skrammel og skrald og laver disse fantastisk udtryksfulde robotter ud af det. De koster et sted mellem $180 og $300, men de er også utrolig flotte synes jeg.

Til alle robotter er der en lille historie, og de allerede solgte robotter kan ses på et Google map (se ovre til højre). Ydermere har Angela og Nicholas samlet en lille liste af deres favoritter, som helt sikkert er værd at tjekke ud.

Jeg elsker konceptet og udtrykket og ønsker at de får solgt en masse af disse små unikumer. Og ja, jeg skal have mig én af disse på et tidspunkt. Hvad med dig?

Der er rige muligheder for at følge dem på alle mulige medier:
Facebook, Twitter, Flickr og de har også et nyhedsbrev 🙂