Så hæver Post Danmark priserne igen igen

Ligesom sidste år på samme tid, så har Post Danmark igen i år valgt at hæve priserne på deres forsendelser. Det er selvfølgelig beklageligt, da det også rammer grottens kunder.

Vi har selvfølgelig stadig til gode at se, at disse årlige prisstigninger fører til forbedret service. Flere og flere posthuse bliver lukket. Nu skal vi hente og sende pakker fra supermarkeder. Det er for så vidt fint nok, det har jeg intet problem med, for så kan jeg komme på de skæve tidspunkter som jeg gør når jeg afleverer pakker på vej til eller fra mit normale arbejde.

Jeg er også en sjælden gæst ved skrankerne, og får stort set aldrig personlig betjening. Jeg klarer alt online eller via Post Danmarks frimærke-automater.

Der er selvfølgelig heller ingen track n trace på frimærke forsendelserne (på trods af, at frimærkerne jo er udstyret med et unikt nummer 11 cifret nummer, når de er købt i en automat). Og alle de forsendelser som Post Danmark indtil videre har smidt væk af mine, har de endnu ikke formået at finde.

Dette er Post Danmarks 2015 takster

Vægt A-Post B-Post
Højst 50 g 10 kr. 7 kr.
Højst 100 g 19 kr. 14 kr.
Højst 250 g 30 kr. 24 kr.
Højst 500 g 40 kr. 33 kr.
Højst 1000 g 51 kr. 44 kr.
Højst 2000 g 64 kr. 55 kr.

Track n trace på frimærker?!

Men ville det være for meget forlangt, at man kunne følge en forsendelse som var sendt vha. et frimærke (de såkaldte maxibreve)? Kan det virkelig ikke lade sig gøre, at følge de 11 cifrede frimærkenumre som en track n trace? Det ville vel også gøre det lettere for Post Danmark at finde ud af, hvor de skal lede efter de pakker de smider væk.

Det er fint nok, at det forsikringsmæssigt stadig er afsender der bærer risikoen, når man ikke sender ting som pakkepost, men kunne vi ikke forvente mere af PostDanmark som følge af alle disse prisstigninger?

Jeg synes PostDanmark har lang vej igen førend jeg bliver en 100% glad kunde i deres butik. Og jeg er jo storforbruger af deres services, men de lader til at være tæt på ligeglade. De hæver bare priserne og giver samme serviceniveau som altid.

Er det bare mig som er en mavesur gammel mand? Eller har du også dine udfordringer med Post Danmark?