Vi fylder 1 år – det skal fejres!

Billede af Jacob Bøtter

Det er med stor glæde at jeg kan fortælle at designgrotten i disse dage kan fejre 1 års fødselsdag. Det skal selvfølgelig fejres med nogle gode tilbud. Så skynd dig at klikke ind her og købe en masse:

Se de gode tilbud her!

Jeg vil dog også bruge lidt kræfter på at fortælle og dele lidt om det første år.

Hvordan gik det?

Det er selvfølgelig ikke kutyme for virksomheder at dele ud af deres salgstal (ud over det de skal ifm. regnskaber). Jeg synes dog at grotten er en sådan lidt pudsig størrelse som gør, at jeg ikke føler jeg har noget at skjule i den henseende. Derfor vil jeg da gerne dele lidt tal med jer.

På det første år er det blevet til:

  • 164 ordrer
  • salg for 56.965,50 kr.
  • Gennemsnitet pr ordre er 347,35 kr

Det er selvfølgelig ikke noget, som giver smør på brøddet, men det har jo egentlig heller aldrig været ambitionen. Jeg har et skønt job i Nykredit ved siden af, og nyder egentlig bare at importere en masse spændende design og hjælpe folk lidt med WordPress.

Hvad har været besværligt?

Det offentlige Danmark gør det ikke let at drive en forretning, desværre. Det er besværligt, ugennemskueligt og frygtelig bureaukratisk at komme igang. Og jeg priser mig lykkelig for mine regnearksevner, som har gjort det let at sætte en skabelon op for at lave regn- og momsregnskaber.

Returvarer har der selvfølgelig også været nogle af, og det er aldrig sjovt at ville sælge en ydelse til nogle, som ikke føler den bliver indfriet. Jeg har til gengæld forsøgt at give den bedst mulige service til disse kunder, fordi jeg har selv prøvet at sidde i samme situation flere gange, og det er aldrig sjovt.

3 takker skal der sendes

  • En stor tak til de overbærende og støttende familiemedlemmer og venner, som godt kan skæve lidt til én når man har et stressende fuldtidsjob, 3 små unger, et utal af andre hjemmesider, og så vælger at starte en lille virksomhed.
  • En stor tak til Nykredit og i særdeleshed min chef, som har været loren ved initiativet, men har støttet mig i det.
  • Og en rigtig stor tak til kunderne som har valgt at lægge en ordre. Og til alle dem som følger nyhedsbreve, facebooksidentwitter eller bare skriver med spørgsmål.

Er du her stadig? Skynd dig over og køb noget flot til dig selv!